PREGUNTES FREQÜENTS

Preguntes freqüents d’esmorzar i coffee break

Quin és el mínim de persones?

El nostre mínim és de 10 persones per a aquest tipus d’esdeveniments. Pots contactar-nos al correu emamcatering@gmail.com si desitges el menú per a més persones.

Inclou servei de cambrer?

Als esmorzars i coffee break no estan inclosos el servei de cambrer, posem tot el menjar i els termos amb les begudes calentes a l’hora que ens diguis perquè els comensals puguin triar el que més els agradi. Però podem oferir-te l’opció de tenir un cambrer al teu esdeveniment per 108€ el servei.

Quan dura aquest servei?

La durada per a aquest servei és de 1 hora. Passat aquest temps anirem a recollir-lo, si necessites més temps o vols que el recullem un altre dia posa’t en contacte amb nosaltres, segur que hi trobem alguna solució!

Es refredarà el cafè o la llet si està molt de temps?

Preguntes freqüents De Menús Lunch

Quan dura aquest servei?

La durada per aquest servei és de 1 hora i 30 minuts. Passat aquest temps anirem a recollir-lo, si necessites més temps o vols que el recullem un altre dia posa’t en contacte amb nosaltres, segur que busquem alguna solució!

Les safates són un sol ús?

Les safates que solem posar amb el servei de lunch són de fusta, pissarra, ceràmica… per així donar-li una millor imatge, no té cap cost afegit, però l’hauríem de recollir passada 1 hora i 30 minuts. Si vols més temps posa’t en contacte amb nosaltres. Ah! també pots triar l’opció de safates d’un sol ús si ho prefereixes.

Amb quant de temps d’antelació vénen a preparar-ho?

Necessitem 1 hora i 30 minuts per muntar el lunch. Normalment és menys temps però ens agrada anar amb antelació, si això és un inconvenient comenta’ns-ho i ens adaptem sense problemes.

I… si hi ha al·lèrgics, vegans o persones amb intoleràncies?

Cap problema! Però ens cal que ens diguis exactament quants comensals tenen aquestes necessitats. Els processos per a l’elaboració per a al·lèrgics són totalment diferents i ens cal saber-ho amb antelació.Preguntes freqüents De Menús còctel

Quan dura aquest servei?

La durada és entre 1 hora i mitja i 2 hores depenent del menú escollit.

Amb quant de temps d’antelació vénen a preparar-ho?

Necessitem 2 hores abans de l’inici de l’esdeveniment per preparar-ho tot. Normalment és menys temps però ens agrada anar amb antelació, si això és un inconvenient comenta’ns-ho i ens adaptem sense problemes.

Quantes peces vénen de cada plat?

Els còctels estan formats per 1,5 peces per comensal i plat. És a dir, per a un menú de 20 persones hi haurà unes 30 peces de cada plat.

Porteu gots, copes, glaçons…?

Sí! Portem cristalleria per a les begudes i per descomptat gel perquè no falti de res.