TALLER D’ARROSSOS

Taller de cuina dinàmic, participatiu i divertit, a la casa privada d´un xef professional. Apreneu una varietat de receptes tradicionals de la cuina Mediterrània: Arròs negre (amb tinta de calamar), Risotto de bolets amb Foie, Arròs caldós amb rap i gambes, Flam d’arròs amb llet. Opcional per a grups privats: canviar l’Arròs caldós amb Rape per Paella de marisc.

Abans de començar la classe de cuina, l’oportunitat de tastar diverses tapes de diferents ciutats d’Espanya, acompanyades de diversos vins amb denominació d’origen, aigua mineral, refrescos, cervesa.
L’arròs és el cereal més consumit al món a causa de la seva versatilitat i que es pot preparar de moltes maneres.
És un producte estrella de la dieta mediterrània.
A més, pot ser un gran repte per a qualsevol cuiner saber el seu punt exacte de cocció, donant molt de joc a l’hora de barrejar-ho amb altres ingredients, fent quelcom que sembla senzill en una veritable obra d’art.

PROPOSTA DE MENÚ DEGUSTACIÓ PER AQUEST TALLER:

  • Aperitiu i beguda durant la classe de cuina.
  • Arròs negre
  • Risotto de ceps amb foie
  • Flam de arròs amb llet
  • Arros caldós amb ramp i gambes
  • Cafè o infusió.