BLOG


Els 7 beneficis de contractar un servei d’catering per a empreses professional

Estàs pensant a organitzar un esdeveniment corporatiu, una reunió de negocis o una celebració especial en la teva empresa? Si és així, segurament voldràs oferir als teus convidats o col·laboradors una experiència gastronòmica de qualitat, que reflecteixi la imatge i els valors de la teva marca. Per a això, res millor que comptar amb un servei de servei d’àpats per a empreses professional, que s’encarregui de tot el relacionat amb el menjar, la beguda, les taules, cambrers i parament perquè et garanteixi l’èxit del teu esdeveniment.

En aquest article, t’explicarem els 7 beneficis de contractar un servei d’àpats per a empreses professional, i com aquest servei pot marcar la diferència en el teu esdeveniment. A més, et donarem alguns consells per a triar el millor servei d’àpats segons les teves necessitats i pressupost. Al final de l’article, trobaràs també tres preguntes freqüents (FAQs) i una conclusió.

1. Estalvia temps i diners
Un dels principals beneficis de contractar un servei d’àpats per a empreses professional és que t’estalvia temps i diners. En delegar la gestió del servei de menjar i beguda en una empresa especialitzada, no hauràs de preocupar-te per comprar els ingredients, preparar els plats, servir-los, recollir-los i netejar-los. Tot això ho farà l’equip del servei d’àpats, que compta amb l’experiència i els recursos necessaris per a fer-ho de manera eficient i professional.

A més, en contractar aquest servei, podràs aprofitar els avantatges de la seva economia d’escala, ja que en comprar els productes en grans quantitats, poden oferir-te preus més competitius que si els compressis tu mateix. Així, podràs ajustar el pressupost del teu esdeveniment sense renunciar a la qualitat i la varietat de l’oferta gastronòmica.

2. Ofereix un menjar de qualitat i adaptada a les teves necessitats
Un altre benefici de contractar un servei d’àpats per a empreses és que t’ofereix un menjar de qualitat i adaptada a les teves necessitats. Des de EMAM catering ens encarreguem d’elaborar els plats amb ingredients frescos i de temporada, seguint les normes d’higiene i seguretat alimentària. A més, pot personalitzar el menú segons les teves preferències, el tipus d’esdeveniment, el nombre de convidats i les possibles al·lèrgies o intoleràncies alimentàries.

Així, podràs triar entre una àmplia varietat d’opcions gastronòmiques, des d’entrepans i tapes fins a plats més elaborats, passant per amanides, postres i begudes. També podràs optar per diferents formats de servei, des d’un bufet lliure fins a un còctel o un banquet. Sigui com sigui la teva elecció, el servei d’àpats per a empreses s’encarregarà de presentar el menjar amb un disseny atractiu i cuidar tots els detalls.

3. Crea una bona impressió en els teus convidats o col·laboradors
Un tercer benefici en triar un servei d’àpats com a organitzador del teu esdeveniment és que crea una bona impressió en els teus convidats o col·laboradors. En oferir-los un menjar de qualitat i adaptada als seus gustos i necessitats, els estaràs demostrant el teu interès i la teva consideració cap a ells. Això pot generar una major confiança i satisfacció entre els teus clients potencials o actuals, els teus proveïdors o els teus empleats.

A més estaràs projectant una imatge positiva i professional de la teva empresa, que reflecteixi els seus valors i la seva cultura corporativa. Això pot millorar la teva reputació i el teu posicionament en el mercat, així com augmentar el teu avantatge competitiu enfront d’altres empreses del sector.

4. Et permet centrar-te en altres aspectes de l’esdeveniment
Un quart benefici de contractar un servei d’àpats per a empreses professional és que et permet centrar-te en altres aspectes de l’esdeveniment. En delegar la responsabilitat del servei de menjar i beguda en una empresa especialitzada, podràs dedicar el teu temps i energia a altres tasques importants, com planificar l’agenda de l’esdeveniment, preparar el material necessari, coordinar al personal involucrat o atendre els convidats o col·laboradors.

Així, podràs gaudir més de l’esdeveniment i evitar l’estrès i l’ansietat que pot provocar haver d’ocupar-se de tot. A més, podràs comptar amb l’assessorament i el suport de l’equip del servei d’àpats, que t’ajudarà a resoldre qualsevol imprevist o incidència que pugui sorgir durant l’esdeveniment.

5. Aporta un valor afegit al teu esdeveniment
Un cinquè benefici de contractar un servei d’àpats per a empreses professional és que aporta un valor afegit al teu esdeveniment. En comptar amb productes i plats testats per altres persones en altres esdeveniments pots tenir la garantia que el que es dona en un esdeveniment corporatiu té més possibilitats d’agradar als comensals, en EMAM estem en contínua evolució amb els nostres plats i sempre millorem perquè sigui una experiència gastronòmica única i memorable, que superi les expectatives i sorprengui gratament. Això pot generar un major impacte i un major record del teu esdeveniment, així com una major fidelització i recomanació de la teva empresa.

A més, en contractar un servei d’àpats per a empreses, podràs aprofitar la seva creativitat i la seva innovació per a crear un menú original i diferent, que s’adapti al tema o a l’objectiu del teu esdeveniment. També podràs incorporar elements decoratius, musicals o audiovisuals que complementin el servei de menjar i beguda, i que creïn un ambient acollidor i agradable.

6. Compleix amb la normativa legal vigent
Un sisè benefici és que compleixen amb la normativa legal vigent. Les empreses de servei d’àpats per a empreses han de complir amb tots els requisits legals que s’exigeixen per a oferir un servei de menjar i beguda en un esdeveniment corporatiu, com el registre sanitari, l’assegurança de responsabilitat civil, el permís municipal o la llicència d’activitat. Exigeix aquesta documentació quan tinguis dubtes.

Així, podràs evitar possibles sancions o multes per incomplir la llei, així com possibles reclamacions o demandes per part dels convidats o col·laboradors en cas que es produeixi algun problema o incident relacionat amb el servei de menjar i beguda.

7. Contribueix al desenvolupament sostenible
Un setè benefici de contractar un servei d’àpats per a empreses professional com EMAM catering és que contribueix al desenvolupament sostenible ens preocupem pel medi ambient i la societat, i per això aposta per una gestió responsable i ètica de la seva activitat. Algunes de les accions que realitza el nostre servei d’àpats per a reduir l’impacte ambiental i social són:

Utilitzar productes ecològics, locals i de temporada, que respectin el medi ambient i afavoreixin l’economia local.
Reduir el consum d’energia, aigua i matèries primeres, així com la generació de residus, emissions i sorolls.
Separar i reciclar els residus generats durant el servei de menjar i beguda, així com utilitzar envasos biodegradables o reutilitzables.
Col·laborar amb organitzacions socials o ambientals, donant els excedents de menjar o participant en projectes solidaris.


Preguntes freqüents (FAQs)

A continuació, et presentem algunes preguntes freqüents (FAQs) que poden sorgir-te a l’hora de contractar un servei d’àpats per a empreses.

Com triar el millor servei d’àpats per a empreses professional?
Per a triar el millor servei d’àpats per a empreses professional, has de tenir en compte diversos factors, com la qualitat i la varietat del menjar, el preu i el pressupost, l’experiència i la reputació del servei d’àpats, la personalització i l’adaptació del menú, el format i la presentació del servei, l’atenció al client i l’assessorament, el compliment de la normativa legal vigent i el compromís amb el desenvolupament sostenible.

Quins avantatges té contractar un servei de catering per a empreses professional enfront de fer-lo un mateix?
Els avantatges de contractar un servei d’àpats per a empreses professional enfront de fer-lo un mateix són moltes, com estalviar temps i diners, oferir un menjar de qualitat i adaptada a les teves necessitats, crear una bona impressió en els teus convidats o col·laboradors, centrar-te en altres aspectes de l’esdeveniment, aportar un valor afegit al teu esdeveniment, complir amb la normativa legal vigent i contribuir al desenvolupament sostenible.

Quin tipus d’esdeveniments corporatius es poden beneficiar del servei d’un servei de catering?
El servei d’un servei d’àpats es poden beneficiar qualsevol tipus d’esdeveniment corporatiu, com a conferències, seminaris, tallers, cursos, presentacions, llançaments de productes o serveis, fires, exposicions, congressos, convencions, reunions de negocis, incentius, team building, aniversaris, festes o celebracions especials.

Conclusió
En conclusió, contractar un servei d’àpats per a empreses és una decisió encertada si vols organitzar un esdeveniment corporatiu d’èxit, que ofereixi una experiència gastronòmica de qualitat als teus convidats o col·laboradors, que reflecteixi la imatge i els valors de la teva empresa, i que contribueixi al desenvolupament sostenible. A més, en contractar aquest servei, t’estalviaràs temps i diners, i podràs centrar-te en altres aspectes de l’esdeveniment.

Esperem que aquest article t’hagi estat útil i informatiu, i que t’hagi convençut dels avantatges de contractar un servei d’àpats per a empreses professional. Si tens algun dubte o consulta, no dubtis a contactar-nos. Estarem encantats d’atendre’t i d’oferir-te el millor servei de servei d’àpats per a empreses. Gràcies per la teva atenció!